Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Admini

kto_ty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś pisałem z Adminem. I podobno admini będą mieli teraz same nicki bez " [GM]NX... tylko jak tutaj na screenie.

;)

SS:post-249413-0-35273200-1357054953_thumb.png

Opublikowano

Aha , fajnie !

A tak btw. Po co takie info ? Nikomu to nie pomoże , nikogo to nie zbawi i nie uratuje 8S o.O

@Down , mam 870 postów .. i nie muszę nabijać -_- Ty właśnie sobie nabiłeś xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Aha , fajnie !

A tak btw. Po co takie info ? Nikomu to nie pomoże , nikogo to nie zbawi i nie uratuje 8S o.O

Wilczek nabijasz posty czy co ? jeśli tobie to nie potrzebne to nie musisz na to odpisywać proste ...

Opublikowano

Do czego przydatne, chociażby do tego, że teraz będzie wchodził do gry, i ktoś nie znający adminów nie będzie wiedział, że to admin i łatwiej będzie wyłapać bana ;]

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Do czego przydatne, chociażby do tego, że teraz będzie wchodził do gry, i ktoś nie znający adminów nie będzie wiedział, że to admin i łatwiej będzie wyłapać bana ;]

ciezko to bedzie bo raczej beda wchodzic z 100 lvl a takiego jeszcze nikt nie osiagnal oprocz adminow

Opublikowano

Czyli jednym słowem hakerzy mają przej*bane ;) (pozdrowienia dla nich xdd)

#top thx za info masz lajka ;pp

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

ciezko to bedzie bo raczej beda wchodzic z 100 lvl a takiego jeszcze nikt nie osiagnal oprocz adminow

Ale xhawkeye08 ma już 4 gwiazdki.

Wczoraj wbił, nie dużo mu brakuje ^^

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Z prefixem czy bez to i tak bez różnicy jeżeli będziecie w roomie i wejdzie admin wyskoczy wam taki zielony napis że admin jest w tym roomie

Przynajmniej tak było jakiś czas temu ;)

PS:A usunęli te prefixy bo pewnie mieli za dużo spamu xD

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

ale w smie gdy będą dostawać bany za reklamy haxow skonczy sie ich nadmierna ilosc :D moze kiedys bedzie tu jak w CA 1/2haxy na 10 romow

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Moim zdaniem to będzie dla hackerów bardzo dobre, nawet gra się polepszy i może starzy gracze wrócą ;p

Opublikowano

Mogłeś dać SS'y z rozmową.

Informacja byłaby wiarygodniejsza.

Na słowo ci mamy wierzyć ? :P

A to co przedstawiłeś to twoje konto z Visual Lvl ;p

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Mogłeś dać SS'y z rozmową.

Informacja byłaby wiarygodniejsza.

Na słowo ci mamy wierzyć ? :P

A to co przedstawiłeś to twoje konto z Visual Lvl ;p

Oj

To jest Screen-Shot od admina o.O Tak się jeden nazywa i tak btw. zobacz na czacie, że kogoś zbanował za spam :)

To jest wiarygodna informacja i screen shot .

Ale mi się wydaje, że nikomu się to nie przyda :)

Oj , Krystian przepraszam :(

Szczerze mówiąc niedokładnie popatrzyłem na ss'a xD Premium na 0 dni jakoś mi przeleciało ... i btw. napisał ten post na chacie gdzie zamiast account napisał accound :)

Więc przepraszam za pomyłkę , a temat myślę , że można zamknąć ... info jest niewiarygodne :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

To jest Screen-Shot od admina o.O Tak się jeden nazywa i tak btw. zobacz na czacie, że kogoś zbanował za spam :)

To jest wiarygodna informacja i screen shot .

Ale mi się wydaje, że nikomu się to nie przyda :)

Właśnie widzę jak się znasz na WR...

Kto_Ty? Wszedł na swoje nubskie ACC i zrobił Visual lvl i Visual Premium...

Pozdro dla ciebie. Napisał na czacie Ban, i ty odrazu myślisz, że to GM... Ja jak napisze też będe GM ?

Wiarygodne informacje hahahha, ty to naprawdę żałosny jesteś -.-

Wszystkie twoje odpowiedzi to sam spam, gówno się znasz a komentujesz, tylko po to żeby sobie posty nabić...

Pierw się sprawdza, potem dodaje odp.

Łap tu tego swojego GM hahaha:

http://warrock-stats...ame=CrazyMalezz

blck.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...